Loging Electronics

Na kontaktoni
Mobil
Whatsapp
24/7 Online
Call Center
Na ndiqni
Na vizitoni
Hë. - Pr. | 10:00 - 18:00
Sh. | 09:00 - 16:00
Adresa
Bajram Kelmendi 31
10000 Prishtinë, Kosova
Përshkrimi
Pajisje matëse për industry dhe telekomunikim / Komponente elektronike, vegla, kabllo dhe konektorë / Multimedia /
Vlersimet e klientëve
[⭐][⭐][⭐][ ][ ]
Vlerësimi 3/5
(1 herë kanë vlerësuar)